31-12-09

feestdagen

Eerst en vooral wens ik iedere lezer een goed nieuw jaar gevuld met gezondheid, vriendschap en liefde!

Zoals ik al vertelde was zoonlief zenuwachtig en had zeer veel stress naarmate de feestdagen naderden. Ieder jaar moeilijk deze periode voor hem. Met kerstavond zelf kon je zijn stress snijden. Hij is dan ook een paar maal van tafel weggegaan om zich even af te zonderen. Knap van hem dat hij dat deed in plaats van ter plaatse te ontvlammen waar iedereen bij was. De muur in de gang heeft het even mogen ontgelden en de deur zal geweten hebben dat ze dicht was. Toch kwam hij na een tijdje terug rustig mee feesten. Met kerstdag opnieuw feesten en dat is goed verlopen. De grote druk was immers van de pot.

Nu nog 1 probleem voor hem. Hij kreeg de centjes die hij had gevraagd om een felbegeerd iets mee te kopen. Natuurlijk moest en zouden we dat direkt moeten gaan kopen met hem. Eerder is er geen rust. Weer het gezaag over wanneer we zijn ding gaan kopen. We zijn het dan deze week nog gaan halen. Ohoh, wat een rust hebben we nu als we gaan vergelijken met de voorgaande weken.

Alhoewel hij nog steeds wat drukker is dan normaal, merk je toch een zekere rust bij hem nu het grote kerstfeest voorbij is, nu hij zijn hebbeding heeft.

Vanavond nog een klein feestje, morgen naar de cinéma en we zijn rond. Maandag hups weer terug naar school, weer terug de gewone gang van zaken. Ik ben zeker dat we dat gaan voelen :-) 

07:57 Gepost door onbegrijpelijke buitenwereld in Autisme | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.