28-10-09

rechtzetting

Daar ik altijd eerlijkheid op prijs stel, is het nu ook nodig om even terug te grijpen naar het vorige blogje en een verklaring te geven aan iemand die reageerde en het waarom ik haar reactie verwijderde.

Ik heb de reactie verwijderd van een juf daar deze niet anoniem bleef qua naamvermelding van mijn zoon.

Blijkbaar zou de film geen griezelfilm of horror zijn geweest maar heeft mijn zoon zich gefocust op het beschreven griezelstukje in de desbetreffende film, wat ook de juf kan zien als typisch ass. Heeft hij wel de klas mogen verlaten en heb ik als mama die boodschap van mijn zoon verkeerd vertaald en ging dit niet mogen verlaten van de klas over het laatste uur en niet tijdens de film.

Ik wil hier dan toch nog even vermelden dat dit stukje in de film die impact heeft op mijn zoon en hij het daar moeilijk mee heeft. Dat dit stukje van de film voor hem dan toch weer deed terugdenken aan de zusjes kriegel en hij zich daar bij voelde zoals beschreven in het vorige blogje en de vragen rond dat experimenteren wel degelijk bestaan.

Naar de juf toe, hoop ik dat het misverstand nu opgelost is en dat ze begrijpt waarom ik haar reactie verwijderde. Anonimiteit op het net is immers zeer belangrijk!

08:13 Gepost door onbegrijpelijke buitenwereld in Autisme | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Jammer dat je je reacties niet kan modereren bij Skynet. Dan had je de naam gewoon kunnen vervangen door kruisjes.

Gepost door: ms | 28-10-09

privacy idd erg belangrijk dat de privacy bewaakt wordt en zeker voor de kinderen.
Ik zelf hou ook alles afgeschermd op mijn blog.
grt Angeline

Gepost door: angeline | 28-10-09

De commentaren zijn gesloten.