26-06-09

Wanneer doe je dan goed?

Buiten voorgaande blog zijn er nog wel dingen waar ik moe van word. Net zoals het gezeur over dat member worden op een online spel. Als ik zeg dat dit gezeur wil zeggen, om de twee zinnen opnieuw beginnen vragen stellen over dat member worden, dan overdrijf ik echt niet. Hoe goed ik me soms ook kan afsluiten voor deze dingen, na een aantal weken begint het toch zwaar door te wegen. Ja om de twee zinnen en tot dat membership er is.

Het toeval wil dat hij van zijn zus centjes kreeg voor gedane taken toen ze op reis ging. Natuurlijk begon het membership gezaag opnieuw maar werd nu over een andere boeg gegooid. Hij had zelf geld en kon dat dan toch gebruiken om zelf member te worden? Dat was dan toch anders en niet van mijn centjes. Om een lang verhaal kort te maken, ik heb het hem toegestaan. Aan de ene kant heeft hij gelijk en zijn mijn centen niet zijn centen en dan heeft het niks meer te maken met mijn afspraak. Aan de andere kant voel ik het aan als een niet nagekomen afspraak door mezelf.

Het positieve eraan is dat het dagelijkse gezeur over dat member worden nu gedaan is.Lachen

Of ik er nu goed aan gedaan heb om hem dit toe te staan? Vanuit zijn logica gezien alvast wel!

 

08:25 Gepost door onbegrijpelijke buitenwereld in Autisme | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Member worden Daar ken ik eerlijk gezegd niks van, maar ik krijg kriebels als je moet betalen om ergens online member te worden.

Anderzijds is het zijn geld en als het goed gaat zal hij tevreden zijn maar als het fout gaat ...

Ergens zou je dan moeten denken dat het zijn ervaring is ook, maar een mens denkt zo niet hé.

Gepost door: ms | 26-06-09

De commentaren zijn gesloten.