08-05-09

over schoenen en voeten

Gisteren was het de jacht op nieuwe schoenen. Na 2u hadden we eindelijk schoenen. Het fijne is deze keer dat de nieuwe schoenen geliefd zijn. Hij heeft ze gisteren niet meer van zijn voeten gedaan tot hij moest gaan slapen. Het eerste wat hij deze morgen zei was: vandaag mijn nieuwe schoentjes aan :-). Wat een ervaring seg, nieuwe schoenen die zonder veel vertoon worden gedragen. Het paar dat ik hem verleden week gaf, onderging hetzelfde scenario als alle nieuwe schoenen. Niet willen dragen, zeveren over die schoenen tot in het oneindige en nog liever de oude schoenen dragen die letterlijk uit elkaar hingen dan de nieuwe te dragen. Met de zolen aan de tippen los en een gat of twee op de zijkant, toch naar school dus. Vandaag eindelijk met nieuwe schoenen naar school. Deze schoenen krijgen de omgekeerde behandeling. Hij zou ermee gaan slapen.

De nieuwe steunzolen zijn dan weer een ander verhaal. Na deze 1 dag gedragen te hebben, verscheen er onder zijn voet een dikke bult en op de zijkant een verharding. Er is iets ferm mis met die steunzolen dus. Hij kon bijna niet meer stappen van de pijn. Niet normaal dus! Op de koop toe had hij een ongelukje op school, tijdens tuinbouw en was er een kast op zijn voet gevallen. Een dikke, pijnlijke teen dus.

Laat ons hopen dat de nieuwe schoenen geliefd blijven :-) Wat de steunzolen betreft, daar kunnen we dus opnieuw beginnen,

 

07:36 Gepost door onbegrijpelijke buitenwereld in Autisme | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.