30-01-09

blogaward

Ik heb blijkbaar een blogaward gewonnen in de categorie "maatschappij".:-)

Eerst en vooral wil ik graag de mensen bedanken die op mijn blogje hebben gestemd! Van harte bedankt dus :-)

Graag wil ik hier ook even vertellen dat het me toch wel iets doet. Mijn blogje wordt dan toch veel gelezen. Wat ik prachtig vind, daar dit blogje onder andere de bedoeling heeft om autisme bespreekbaar te maken. Een manier om ervaringen uit te wisselen, elkaar verder te helpen, elkaar te begrijpen via de reacties of de mail.  Een manier om mijn hart eens te luchten. Via dit blogje, heb ik ook reeds hele fijne mensen leren kennen. Bloggen is dus zoveel meer dan schrijven...

Ik wil graag zelf iemand in de bloemetjes zetten. Bloggen voor een leek als ik, was en is niet zo simpel. Als ik eens op een verkeerd knopke drukte, wist ik gewoon niet hoe ik dat weer recht kon zetten. Als ik eens een muziekje wou invoegen, had ik net zo goed kunnen proberen de chinese krant te lezen. Als er plots een ongekende button op mijn blogje verscheen, kreeg ik het al warm en koud,...De linken die er in mijn blogje te zien zijn, staan er dankzij de hulp die ik van hen kreeg. In feite is deze iemand mijn leermeester geweest en nog steeds in alles wat er met deze blog kan. Iedere keer opnieuw biedt deze iemand me terug die hulp aan als er weer eens iets niet duidelijk voor me is. Bij deze bied ik dus"wizzewasjes" een virtuele ruiker bloemen aan.

Nogmaals bedankt aan iedereen voor de steun!!

06:39 Gepost door onbegrijpelijke buitenwereld in Autisme | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wel die ruiker neem ik met plezier aan en het is altijd met plezier gedaan ook. Want tenslotte wat heb ik eraan iets te kunnen als ik het niet kan delen.

Maar je blog, dat is volledig jouw werk. Dus heb je die award dubbel en dik verdiend.

;-)

Gepost door: ms | 30-01-09

De commentaren zijn gesloten.