29-10-08

laptop miserie

Mijne zoon de zageman wil een laptop.Iedere winkel die pc's verkoopt daar gaat hij binnen en bestudeert de reklamekes van die laptops grondig.Mama kan dat zomaar niet kopen maar meneer zal en moet een laptop hebben.Niet te schatten hoe het hier een hele dag klinkt van,ik wil een laptop.Mama zegt dan,je zal er moeten voor sparen.Ok mama,zeg maar welke klusjes ik kan doen en hoeveel ik daar dan voor krijg.Direkt begint hij dan te rekenen hoeveel hij hiermee kan verdienen per week en hoeveel weken het dan duurt eer hij die laptop bij elkaar heeft.De centen van kerst worden erbij geteld van de verjaardag en noem maar op.Allemaal theorie want van de klusjes komt niks in huis.Volgens hem moet en zal die laptop er vandaag al zijn.Spijtig voor hem want dat zal zeker niet zijn. Als hij echter iets in zijn kop heeft...Weer iets nieuws dus om over te zeuren en blijven zeuren.Mama ,in die winkel ga ik eens binnen want daar verkopen ze laptops.Hij naar binnen,mama blijft al wijselijk buiten staan wachten want de scenes in die winkels als we buitengaan zonder een laptop daar heeft ze geen zin in.Kijken zou kopen moeten zijn als je hem laat doen.Het klinkt hier dus nu hele dagen van laptop met harde schijf van zoveel gigabite en zoveel geheugen...Geen enkele pc winkel is nog veilig en mama wordt gek van dat gezaag.

07:04 Gepost door onbegrijpelijke buitenwereld in Autisme | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Moeilijk probleem Als hij ouder was zou je een vakantiejob of zoiets kunnen zoeken in een grootkeuken. Maar ik vrees dat die ook naar de leeftijd kijken.

En dan zou je dat zo kunnen voorstellen hebben en had je nog de tijd tot de vakantie.

Gepost door: ms | 29-10-08

aldi ze zijn er deze week voor geen geld (humhum) bij aldi! en goeie kwaliteit!

Gepost door: sterrenmama | 06-11-08

tweedehands hey, als je een tweedehands zoekt kan ik je misschien wel helpen. 't is dan wel geen super snelle nieuwe, maar spelletjes voor zijn leeftijd werken er wel op; Mijn zoon van 9 heeft er ook zo eentje; we verkopen er regelmatig op mijn werk, na drie jaar worden die vervangen maar zijn belange nog niet stuk. Mail me maar als je interesse hebt, als ik je er een plezier kan mee doen ...

En als je een nieuwe zoekt, regelmatig in den ALDI, medion, goed merk, voor max 800 euro heb je een hele goeie en betrouwbaar, 3 jaar garantie.

Gepost door: Praterke | 15-11-08

De commentaren zijn gesloten.